tiistai 18. tammikuuta 2011

jäteasiaa

Eipä ole koskaan ennen kunnan virkamies tullut kotiin yleisönosastokirjoituksen vuoksi. Ko. miestä oli jurppinut kirjoitukseni siinä määrin, että hän halusi selvittää asian henkilökohtaisesti kanssani. Koska minulla on salainen puhelinnumero, hän tuli käymään.

Kyse oli siis siitä, että kaipaan kuntaan yleistä energiajätteenkeräysastiaa. Minusta kunta voisi järjestää tuollaisen lootan, johon yksityisistä talouksista voisi viedä energiajätteensä. Myönnän että olisin voinut selvittää kierrätysasiaa jostain kunnan yksiköstä, ei vain tullut mieleeni. Mies oli tuohtunut siitä, etten ottanut asiasta selvää ennen kuin kirjoitin siitä lehteen.

Joka tapauksessa minulle selvisi, että minun on hankittava itse astia, johon lajittelen energiajätteen, jonka jäteyhtiö sitten tyhjentää. Ollessani keväällä yhteydessä jätefirmaan ei sieltä kerrottu mitään tällaisesta mahdollisuudesta. No, hoidan asian huomenna. Taidanpa myös kirjoittaa vielä yleisönosastolle ja kiittää miestä siellä. Harvoin saa näin hyvää palvelua.

Mielialalääkkeitä koskevasta kirjoituksestani ei ole kuulunut muuta kuin yksi kiittävä nimetön tekstiviestikommentti lehdessä.

6 kommenttia:

  1. No jopas! Toivottavasti mies tuohtumuksesta huolimatta oli asiallinen! Kummaa palvelua jäteyhtiössä ja vielä kerran ohhoh, kovin monessa kunnassa ei varmaan työaika riittäisi kotikäynteihin :)

    VastaaPoista
  2. Oli hän lopulta asiallinen. Veikkaan että poikkes kotimatkallaan töistä. Täällä maalla on virkamiehilläkin aikaa. :D

    VastaaPoista
  3. Erikoinen tapaus. Huvittavakin.
    Liisa

    VastaaPoista
  4. Kyllä maalla on...19. tammikuuta 2011 klo 1.35

    .. mukavaa :)
    Tuosta miehen käynnistä, vaikka tuohtumus saikin sen aikaan, tuli jotenkin semmoinen kunnon vanhan ajan meiningin olo.

    VastaaPoista
  5. Ei hitsi... Jos muutan maalle, pitää siis hankkia kiukkuinen koira tai maamiinoja... Mä ottaisin mielummin neuvoja kirjeitse kuin nenätyksin, taidan olla sillä tavalla liian kaupunkilainen. Panit ajattelemaan. Täytyy ruveta sopeutumaan kylään poikkeaviin virkamiehiin, jos maalle mielii. No, toivottavasti ne on sitten edes komeita ja mukavia :)

    VastaaPoista
  6. Nöpöstiina. Oli kyllä tuohtunut ensin alkuun, mutta lauhtui sitten. Ei ollut edes komea.

    Maalla on mukavaa.

    VastaaPoista