sunnuntai 21. marraskuuta 2010

äh ja ravistus

Olen tänään tuntenut itseni käsittämättömän onnelliseksi. Olen asettunut tähän taloon, talvikaan ei tunnu kamalalta, iloitsen tästä paikasta, olen löytänyt ihanan miehen, asiat ovat kaikinpuolin hyvin, tietääkseni lapsillakin. Tänne muutto oli oikea ratkaisu.

Mistä pirusta hiipiikään mieleen ajatus, että onni ei kestä kauaa, kohta multa otetaan jotain pois. Onko niin että kun on aiemmin elämässä tullut eteen tulvimalla vaikeuksia ja raskaita asioita, ei uskalla luottaa siihen, että minulla olisi oikeasti kääntymässä uusi lehti? Tiedän että minullakin oikeus hyvään oloon ja onneen enkä halua pilata sitä pelkäämällä turhia.

7 kommenttia:

  1. Sinun pitää vain osata ottaa Onnesi vastaan. Tiedän että se on vaikeata, taistele pidä siitä kiinni. Kyllä jokainen on onnensa ansainnut, vaikka mutkien takaa löytääkin sen.

    Oikein hyvää alkavaa onnellista viikon alkua!

    VastaaPoista
  2. Häädä se huolenryökäle luudalla pois. Nyt on sinun aikasi olla onnellinen ja jos se joskus muuksi muuttuu, se on sen ajan murhe. Nämä hyvät hetket ovat sinun ja jäävät ainaiseksi sinulle talteen, koska ne ovat totta ja osa elämääsi :)

    VastaaPoista
  3. Tiedän tuon tunteen, kärsin siitä itsekin. Kun on oikein onnellinen ja hyvä olo, niin vaistomaisesti alkaa odottaa sitä tasapainottavaa pahaa. Mikä meissä on vikana, kun onnellisuudesta muka seuraa rangaistus? Eihän se voi olla niin (eihän?). Yritän itse taistella tuota tunnetta ja pelkoa vastaan, vakuutella itselleni että minullakin on oikeus olla iloinen, vaikka olenkin köyhä, työtön ja yksinhuoltaja, eli niin monen suurisuisen mielestä paha ja huono. En tiedä... Mutta helpottaa kuulla että jollain muulla on sama vaiva, johtuu se sitten mistä hyvänsä.
    Ei luovuteta, meillä(kin) on oikeus onneen :)

    VastaaPoista
  4. Juuri samanlainen päivä minullakin. Käsittämätön onni ja rohkeus valtasi minut jo aamukahvilla. Sitten niitä ajatuksia, että mitenköhän tämä viedään minulta... Tottahan onkin, että elämä on toistuvaa ylä- ja alamäkeä. Nautitaan täysillä niistä liuista :)

    VastaaPoista
  5. Ole onnellinen onnestasi :) Kyllä se onni joskus kääntyy ihan oikeaan suuntaan, minäkin olen onnellinen monien raskaiden vuosien jälkeen, takana ex-miehen alkoholismi, perheväkivalta, avioero ja syöpäleikkaus. Osaa arvostaa sitä, että tällä hetkellä kaikki on hyvin! Huomisestahan ei kukaan tiedä.

    VastaaPoista
  6. Oletko lukenut "hömppä" kirjaa The Secret?
    Suomeksi Salaisuus - vetovoiman laki.
    Ihan mielenkiintoinen.
    -SatuSanna

    VastaaPoista
  7. Ehdottomasti haluan pitää onnestani kiinni. Joskus vain tollaiset hölmöt möröt tulevat nurkista. Eihän elämästä tulisi mitään, jos koko ajan ajattelee ja pelkää pahaa tapahtuvaksi. Ja kyllähän niitä pieniä murheita riittää, jos haluaa ajatella. Paras kun ei ajattele.

    SatuSanna. En tiedä koko kirjaa. Mistä kertoo? Minun on tullut puolen vuoden aikana luettua tosi vähän, mikäon täysin poikkeuksellista mulle.

    VastaaPoista