maanantai 8. marraskuuta 2010

vaihtoehto


Kilpirauhasen liikatoiminta aiheuttaa mm. väsymystä ja unihäiriöitä. Olen syönyt muutaman vuoden Tyroksiinia kilpirauhasen vajaatoimintaan. Nyt labrakokeet paljastivat, että annos on liian suuri eli vastaa liikatoimintaa. Kun sain vaihtoehtoisen selityksen väsymykselleni masennuksen sijaan, olokin on ihan toisenlainen. En enää pelkää, että masennun lisää ja mitä tästä pimeydestä tulee. Aion selättää pimeyden kaikin mahdollisin keinoin.

Kokonaan toinen luku on tapaamani eläkevaarilääkärin ammattitaito.

3 kommenttia:

  1. Voi, hienoa kun selvisi! Masennus pelottaa jo ajatuksena. Nyt on täällä vähän sellaista pelkoa ilmassa. Eikä pitkään aikaan ole ollut.

    VastaaPoista
  2. Mulla todettiin alle kolmekymppisenä kilpirauhasen liikatoiminta, joka oli jo ihan myrkytyksen asteella, ja hoito aloitettiin beetasalpaajilla... Hoidoksi sain sitten säteilytyksen, koska pelkäsin leikkausta. Nyt on ollut sitten vajaatoiminnalla melkein 10 vuotta. Joskus heittää arvot oikein kunnolla ja thyroksiiniannosta joudutaan fiksaamaan. Terv.kesk.lääkärit vaan on ihan pihalla, itse pitäisi kaikki tietää... Joskus on vähän heitteillejätetty olo. Kaikki krempat ja masennukset vaan (olemattoman) kilpirauhasen piikkiin :)

    VastaaPoista
  3. Masennus on kamalaa. Toivon sydämestäni, ettei se kaada sinua Pp.

    VastaaPoista