maanantai 15. marraskuuta 2010

miltä menninkäiset näyttää?


Kysyin keramiikassa tänään, miltä menninkäinen näyttää. Kukaan ei sanonut mitään, ei kerrassaan mitään. Sanoin heille : "Miksette sano mitään." Taas hiljaisuus ja puhe jatkui muista asioista. Tein sitten taas naisen.

7 kommenttia:

  1. Miltä menninkäinen näyttää? Voi se näyttää hassun onnelliselta, vienosti hymyilevältä, viisaalta, äkkipikaiselta ja lempeältä. Kaikelta, miltä elämä näyttää. Ihana kysymys! Kysy seuraavaksikin keramiikassa mltä menninkäinen näyttää ja vastaa käsilläsi ... tee menninkäinen ; oma menninkäinen!
    terveisin Tia

    VastaaPoista
  2. Siis, oikeasti?
    Eikö kukaan vastannut mitään?
    Mykkien kanssako sinä harrastat (ei millään pahalla)?
    Tosi mielikuvituksetonta porukkaa.
    Minun menninkäiseni on pituus n.110cm, iso silmäinen, karvapeitteinen, pitkä hiuksinen...
    -SatuSanna

    VastaaPoista
  3. Illalla piirtelin paperille menninkäisen. Kyllä sellainen on tulossa.
    Sitä hiljaisuutta minäkin ihmettelin, kun kukaan ei sanonut mitään. Niinkuin olisin puhunut ihan hölmöjä.

    VastaaPoista
  4. Toisaalta helppo kuvitella tuo tilanne satakuntalaisessa ympäristössä, toisaalta voisi ajatella, että kädentaitoja harrastavissa ihmisissä olisi luovia hulluja, jotka ovat valmiita kaikenlaiseen pohdintaan.

    VastaaPoista
  5. Kummaa porukkaa! Menninkäinen on sellainen ujo ja pieni, seisoo kädet selän takana joukon jatkeena hiljaa ja katselee isojen kulmakarvojensa takaa, mitä ympärillä tapahtuu. Sillein pienesti, alta kulmain.

    VastaaPoista
  6. Jösses mitä porukkaa! Kassaneiti saa suhtautua noin, jos asiakas (niinkuin minä) alkaa höpöjä jutella (mitä tapahtuu usein), mutta jos ollaan saman harrastuksen parissa, niin huh huh! Mielikuvituksetonta ja ylitylsää porukkaa. Osanottoni :)

    VastaaPoista
  7. Tympeitä ihmisiä! Mahtavatko olla kovin luoviakaan?

    VastaaPoista