lauantai 5. maaliskuuta 2011

kipuja



Tuohon piikkiin kun lyö päänsä lattialistoja imuroidessa, sattuu muuten vietävästi.


Hiiri oli löytänyt tiensä tiskipöydän alla olevaan laatikoon ja syönyt siellä koiran keksejä. Sieltä niitä voi vihdoinkin pyydystää. Viime yönä ensimmäinen (toivottavasti ei viimeinen) hiiri löysi tiensä räpsään.

5 kommenttia:

  1. Eiks sul oo kissaa??
    No, oha räpsäki tietty tehokas.

    NII ja varmaan sattuu jos tollassee kumauttaa kaalisa!

    VastaaPoista
  2. Ei oo kissaa eikä tuu. Mä oon 100% koiraihminen.

    VastaaPoista
  3. Hei koiraihminen. Hauska sattuma tuo meidän molempien keramiikka harrastus ja molempien karvakasat, nuo ihanat borderit.
    Alma alkaa näyttääkin lähes Tildalta, trimmauksesta on täälläkin aikaa ja nyt odottelen keväistä keliä. Henna (trimmaaja) sanoi kyllä bortsujen olevan niin sään kestäviä että ne voi nyppiä talvellakin, mutta odottelen silti. Pidätkö Tildalla vaatteita? Meildän Almalla on mantteli ja sitä pidetään kovilla pakkasilla, muuten en käytä Almalla vaatteita.

    VastaaPoista
  4. Hui! Onneksi ei kallo haljennut, kun tuommoiseen osuitkin iskeytymään. Ripusta siihen kiireesti joku kilikello tai tupsu pehmusteeksi.

    VastaaPoista
  5. Tildalla ei ole vaatteita. Kovalla pakkasella se käy äkkiä ulkona ja tulee sisään. Hiukan lämpimämpiä kelejä minäkin odotan tuon turkin kanssa, vaikka sormet alkavat syhytä, nypin sen itse. Karvoja alkaa olla niin, että saa imuroida joka toinen päivä.

    VastaaPoista