keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

karvoja

Kun eilen sattui olemaan lämmin päivä, käytin tilaisuuden hyväkseni ja nypin koiralta karvat. Tältä se näytti ennen nyppimistä. Niille jotka eivät satu tietämään kerron, että borderterrierien karvat kuuluu nyppiä pois noin kolme kertaa vuodessa. Koiran kuuluisi olla lyhytkarvainen, mutta olen sen verran laiska, etten viitisi olla jatkuvasti nyppimässä karvoja. Tässä linkissä alimmaisessa kuvassa voisi olla siisti Tilda. Koska minulla ei ollut eilen aikaa riittävästi, homma jäi kesken ja nyt koiraparka on tosi nolon näköinen. Käsi tuli niin kipeäksi, etten voi jatkaa nyppimistä hetkeen aikaan ja sitä paitsi ulkona on kylmä.

3 kommenttia:

  1. Samaa hommaa täällä. Mun ei onneks tartte nyppii, iha vaa karstal vetelen varoen. Kaks harjaust päiväs on kmoiralle ihan maksimi, kolmatta jos koitan ni hutku juoksee karkuu. Kaippa sil nahka tulee moisest araks.

    VastaaPoista
  2. Meidän koirulaiset ovat myös pitkässä karvassa. Kerran on Alman nyppiminen jäänyt kesken ja kyllä puoliksi nypitty bortsu näyttää hupaisalta. Alma muistuttaa linkkisi ylimmäistä kuvaa ja tyttären Niilo sitä alimmaista.

    VastaaPoista
  3. Mun edesmennyt Sohvi oli tollanen ruskea.

    VastaaPoista