sunnuntai 5. joulukuuta 2010

antenni

Radioni antenni meni hukkaan muutossa ja olen ollut radiopimennossa kesäkuusta saakka. Antenni on siis pieni pätkä sähköjohtoa. Taas oli Peräläinen avuksi ja toi työpaikaltaan minulle uuden pätkän sähköjohtoa. Olen välillä kaivannut radiota, vaikka pääasiassa en pidä taustamelusta ja viihdyn hyvin hiljaisuudessa.

Tänään innostuin  virittämään antennin paikalleen ja kiipeilemään sohvan käsinojilla, että sain johdon kirjahyllyn päälle ja asemat kuuluviin. Ystäväni pääkaupunkiseudulla on muutamana adventinaikana kertonut kuuntelevansa jouluradiota. Se ei ole aiemmin kuulunut täällä päin,  mikä on harmittanut minua. Nyt tässäkin pirtissä kaikuvat joululaulut tuomassa joulutunnelmaa.

3 kommenttia:

 1. Oi, hyvä kun muistutit jouluradiosta! Olin unohtanut sen kokonaan. Voi miten ihanaa että sulla on tuo Peräläinen, joka noin kauniisti huolehtii. Rakkautta on ne pienet asiat, ainakin minusta.

  VastaaPoista
 2. Pääkaupunkiseutulainen5. joulukuuta 2010 klo 17.46

  Jouluradiota voi toki kuunnella netissäkin, siellä olisi tarjolla kaksi vaihtoehtokanavaakin. Toki paremmalta kuulostaa kunnon kaiuttimien kautta.
  Tämän joulun kammotukseksi on jo valittu Katri-Helenan laulu jossa puhutaan lapsen tuoksusta, babyporkkanoista yms. En ole vielä onneksi onnistunut kuulemaan sitä.

  VastaaPoista
 3. Radion kuunteleminen on minulle melkein mieluisampaa kuin telkun katsominen..

  VastaaPoista