keskiviikko 1. joulukuuta 2010

hukassa 2

Ettei niinku viime tipassa. Minulla on sellainen muistikuva, että sain jonkin verran veromätkyjä. En ole aiemmin toimeentunut tonkimaan papereitani ja selvittämään asiaa. Verohallinnon sivuilta selvisi, että tänään kuuluu maksaa mätkyt. Taas kerran kävin läpi kaikki mahdolliset paikat, jossa kyseisen lapun pitäisi kaiken järjen mukaan olla, vaan eipä ollut. grr. En keksi mihin sen olisin laittanut, taas yksi asia joka on mennyt hukkaan muutossa. grrr. Eipä tässä sitten muuta kuin odottelemaan uutta maksulappua korkojen kanssa.

6 kommenttia:

  1. No, voi möhnä. (meilläkin on kyllä edelleen kaikki hukassa, vaikka jo vuosi sitten muutettiin). Jos viitsit soittaa sinne verotoimistoon, niin saisit varmasti uuden lapun tai ainakin maksutiedot, mutta siinä on tietysti oma vaivansa, jos summa oli kovin pieni..

    VastaaPoista
  2. En viitsi. Ei ole onneksi kyse mistään isosta summasta. Hauska sana tuo möhnä.

    VastaaPoista
  3. Joo, mäkin oisin tuumannut vaan, että sen varmaan saa verotoimistoon soittamalla sen summan ja maksuosoitteen. Mä muistin toissaviikolla, että saan veronpalautusta. Onneksi saan, koska laskuja on ihan tarpeeksi ja rahaa ei yhtään mihinkään. Onneksi kaapissa on vielä muutamaan satsiin uunipuuroa matskut ja oon pakottanut itseni syömään yliopistolla.

    VastaaPoista
  4. Paras panna aina kaikki maksut tuoreeltaan sähköiseen maksuun ja eräpäivänä ne lähtevät eteenpäin ilman muistamisia.
    Ei tietenkään ole pakko, mutta...

    VastaaPoista
  5. kyllä ne muistuttaa sinua uudella paperilla..ei jää unholaan..:-)

    VastaaPoista
  6. Fiksu laittaakin heti tommoset maksuun. Se lappu tuli kesken remonttitouhujen ja laitoin sen johonin varmaan talteen. MUTTA: ei hätää, löysin sen, en vain ollut katsonut kaikkia kansioita, joita käytin keväällä. Löytyi asuntoon liittyvien paperien joukosta. Sain ajoissa maksettua.

    VastaaPoista