sunnuntai 8. elokuuta 2010

huh hellettä

Aivoni alkavat pehmentyä... Mitään järkevää ei jaksa tehdä (ei oikein kirjoittaakaan, siksi pitkät päivitystauot). Tai no. Olen minä kutonut sukkia. Siinäkin touhussa tulee hiki.

Olen tähän saakka pystynyt hillitsemään itseni, etten valita säästä. Nyt alkaa jo olla liikaa. 30 astetta ja ilman kosteus ties mitä. Välillä on tullut vettä ja sitten taas paistaa. Ukkonen kolkutteli jossain kauempana, eikä tullut tänne.

Kaikenlaisista kärpästen surmiksi tarkoitetuista vehkeistä huolimatta kärpäsiä riittää. Sähköinen kärpäslätkä on ihan turha. On ajanhukkaa kulkea sen kanssa ja yrittää osua kärpäseen. Yhtään kärpästä ei ole mennyt kärpäspaperiin. Muita ihmisiä kärpäset tuntuvat haittaavan paljon enemmän kuin minua.

2 kommenttia:

  1. Meillä tehokkaimmaksi kärpäsloukuksi on havaittu turhautunut, riistaa vailla oleva, sisäkissa. Kun kisuja on tarpeeksi, ei ole kärpäsiä...Muuta riesaa tulee toki tilalle ;-)

    VastaaPoista
  2. Täällä ukkonen kolkutteli viime yönä kolmisen tuntia. Ei sää siitä juuri viilentynyt. Lämpö ei kylläkään ole noussut yli 30 asteen kertaakaan tänä kesänä.

    VastaaPoista