maanantai 24. toukokuuta 2010

sataa

Sataa reippaasti. Laatikot ja jätesäkit loppuivat. En viitsi tässä säässä lähteä hakemaan niitä lisää. Laatikot kastuvat liikaa, jos siirtelen niitä sateessa. Perjantaille luvattiin vesisadetta, mikä ei ole lainkaan mukavaa muuton kannalta. Koti alkaa olla pakattuna, ei tule paniikkia saanko kaiken tehtyä.

Olen miettinyt miltä tuntuu olla uudessa kodissa. Elämä muuttuu aika paljon. Minusta tulee maalainen ja omakotiasuja. Pelottaakin. Muutos on kuitenkin sitä, mitä olen halunnut ja haaveillut muutaman vuoden. Kunhan saan kesän aikana tavarat paikoilleen, talosta tulee minun näköiseni. Sallin juhlien jälkeen voin elää ja olla rauhassa. Ei ole kiire tehdä mitään. Saan kuulostella itseäni ja antaa elämäni asettua uuteen uomaansa.

Nuoruuden ystäväni, yksinäinen nainen hänkin,  on muuttanut samalle paikkakunnalle kevään aikana.  Hän kävi jo istumassa pihallani ja on luvannut auttaa minua muutossa. Hänellä on mukavia suunnitelmia, joihin minäkin saan ehkä ottaa osaa. Toivon että olemme tekemisissä toistemme kanssa.

2 kommenttia:

  1. Hei!Ja kirkastuvaa päivää sinnekin! Olin olevinaan laittanut sulle kommentin yks päivä,mutta taisi kadota taivaan tuuliin.. Olen blogisi uusi lukija, on kiva seurata muuttoasi maalle mökkiin, kun on itselläkin sellaisia haaveita.Meillä on vielä 2 teini-ikäistä kotona, niin se ei vielä välttämättä onnistu.. Mukavaa päivää sinulle! t.Sesse

    VastaaPoista
  2. Kiva saada kommentti uudelta lukijalta. Kommenttisi on tosiaan kadonnut.

    VastaaPoista