lauantai 8. toukokuuta 2010

Maalaus 3Sain takan tänään valmiiksi. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Uunin suuluukut pitäisi käsitellä jollain mustiksi. Maalikaupassa varmaankin selviää.


Listat on maalattu ensimmäiseen kertaan. Kaksi kertaa taitaa riittää niille. Maalasin myös portaikon seinät.

Sanoin eilen illalla koiralle, että huomenna pääset mukaan. Aamulla se halusi ulos, kun nousin ylös (mikä on harvinaista. Tilda voi hyvin nukkua vaikka kahteen ip.). Se kulki aamun mun perässä ja tökki  mua. Kun sanoin että pääset mukaan, riemu repesi. Voiko koira muka muistaa mitä olen sille puhunut edellisenä päivänä?

6 kommenttia:

 1. Löysin sattumoisin tänne huomaamaan, miten mielenkiintoinen ja hieno projekti sinulla. Onnittelut oman talon johdosta. Varmaan ihan huippu tunne :) Ja paranee vain, kun oman käden jäljet alkaa näkyä...

  Minulla on aika samanlainen takka mökillä. Siis kuin tuo sinun entinen maalaamaton. En vielä tiedä tasoitanko pinnan vai maalaanko vain. Kiinnostaisi tietää, miten käsittelit tuon takan pinnan ennen tasoitetta?

  VastaaPoista
 2. kyllä meidänkin koirat muistavat kaikki mukavat asiat:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä voi! Koirapsykologit väittävät, ettei koiralla ole ajantajua tai juuri muuta kuin hajumuisti - olen toista mieltä, myös koiramme ovat!
  Roheka veto lähteä yksin näin isoon projektiin, seuraan mielenkiinnolla!!

  VastaaPoista
 4. Ruska. Suoraan vaan pinnalle tiilitasoitetta, saneerauslaastikin käy. Loppupeleissä se on vaan kovempaa hioa.

  En tiedä onko tämä nyt niin suuri projekti, työllistää tässä vaiheessa paljon. Kun saan kamani mäjentöppäreelle ja nuoremman tyttären ylioppilasjuhlat juhlittua, makaan viikon terassilla ja katselen taivasta. Toivottavasti silloin ei sada. Loput teen sitä mukaa kuin huvittaa.

  VastaaPoista
 5. Oletpa taas ahkeroinut, vau! Vanhan ajan liesimusta on hyvää luukkuihin. Koirat ovat jänniä, jos muistavat luun piilopaikan aikojenkin päästä, niin miksi meidän juttuja. Kai :).

  VastaaPoista
 6. Oi miten kaunis uuni!

  VastaaPoista