keskiviikko 5. toukokuuta 2010

rasittavaa olemista

Tämmöiset sairaspäivät, kun ei voi tehdä mitään, ovat rasittavia. Stressi muutosta alkaa painaa päälle, varsinkin kun katselee tyhjiä pahvilaatikoita eikä pysty täyttämään niitä. Nyt rasittaa sekin, kun joutuu tekemään kaiken yksin.

Kun mäjentöppäreellä lattiat on maalattu, voi sinne muuttaa. Elämistä ei haittaa vaikka seinät olisivat maalaamatta ja listat puuttuisivat paikoiltaan. Jos saan apulaisia, nekin ehkä tulee tehtyä ennen muuttoa. Suihkun valmistuminen siirtyy jonnekin epäselvään tulevaisuuteen.

Varjoisassa paikassa on multakasa odottamassa kukkien siirtoa. Teen ensin valepenkin ja kesän aikana mietin, millaisen pihan haluan. Pionit kyllä tykkäisivät, jos  pääsisivät samantien varsinaiselle paikalleen.

3 kommenttia:

 1. Se onkin hyvä miettiä rauhassa mitä haluaa, niin pihalle kuin muutenkin, talossakin. Hyvä syy olla rehkimättä liikaa remontinkaan kanssa :). Ilman suihkua pärjää hyvin. Ja ennen kuin muutat, suosittelen käymään talon läpi lattiasta kattoon ja tukkimaan kunnolla kaikki hiirenreiät! (Juu, kokemusta on...)

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista!
  Ehkä lepopäivä, pari, tuossa tahdissa kuitenkin tekee hyvää.
  Toivottavasti saat muuttoapua, siinä on yhdelle hommaa riittämiin.

  VastaaPoista
 3. Mä luulen että vanhassa talossa jää aina hiiren reikiä, vaikka kuinka tukkisi. Jos ei muualle niin seinien väliin. Nykyisessäkin 80-luvun alussa rakennetussa talossa hiiret juoksevat talvella seinien välissä. Onneksi en ole hiirikammoinen.

  VastaaPoista