sunnuntai 16. toukokuuta 2010

12 yötä

Lattiamaali ei kuivunutkaan niin nopeaan kuin purkin kyljessä luki, joten perjantaista tuli hikinen ulkotyöpäivä. Siirsin laattoja poluksi saunalle. Kävin ostamassa kaksi luumupuuta ja karviaispensasta, jotka istutin.

Saunan vieressä oleva kaivo paljastui kelvolliseksi, vanhaksi kaivoksi. Saan siitä saunavedet ja uskallan kastella kukkiakin. Juomavesikaivon vettä en olisi raskinut lorottaa kukille. Testasin saunan. Kiuaskivet pitää vaihtaa ja kiukaan viereen seinään tehdä ilmanvaihtoventtiili.

Eilen maalasin lattiat toiseen kertaan. Helleilma vie puhdin tekemisestä. Enää 12 yötä muuttoon.

4 kommenttia:

  1. mitä lajiketta ne ostamasi luumupuut ovat? Kyselee täällä eräs luumufriikki (meillä on tällä hetkellä kasvamassa vain Kuntalan punaluumua. Sinikat jäivät entiseen kotiin, mutta taidan tahtoa uuden semmoisen, koska se oli ihmeen kestävä ja hedelmät olivat hyviä)

    VastaaPoista
  2. Jaa'a. En osaa sanoa. Punaisia. Pitää lukea lappua.

    VastaaPoista
  3. Nyt tarvitset kunnolla mania kahdessa muodossa, jotta saat asettua jossain vaiheessa kättesi töiden jälkeen lepäämään ja nauttimaan hyvänolontunteesta. Voin vakuuttaa sinulle, että koskaan ei pihasi ja mökkisi ole lopullisesti valmis. Iloitse usein eli aina selän oikaisuvaiheessa työsi tuloksista. Mitä tänään et ehdi tehdä sen voi aina tehdä huomenna.

    VastaaPoista
  4. Sananjalka. Olet aivan oikeassa. Odotan kesäkuun 7.päivän aamua, sillä silloin kaikki kiire on loppu. 6. pv on nuorimman tyttären lakkiaiset. Sen jälkeen makaan viikon ja katselen pilvien kulkua taivaalla. Nyt on vielä jaksettava muutama viikko.

    VastaaPoista