maanantai 5. syyskuuta 2011

viikon varrelta


- Taisin niistää tänään aivojakin ulos. Niistäminen tuntui oikean puolen etuhampaiden takana. Päässä on kummallinen olo, mutta minulla ei ole flunssaa. Jostain syystä nenäni on jatkuvasti tukossa. Vanhassa talossa asujalle tulee kaikenlaista pelottavaakin mieleen.

- Olen lopultakin saanut pinottua kaikki klapit. Nyt on polttopuuta kolmeksi talveksi. Kummasti tuollainen pitäisi ja on pakko -juttu vie energiaa. Nyt on vapautunut olo, saan tehdä mitä haluan.

- Parhaasta ystävästäni tuli mummu. Seuraan kaikkea suurella mielenkiinnolla. Vauvan äiti on myös läheinen minulle - olen tuntenut hänet vauvasta saakka.

- Minulle on tullut ikäkriisi.

- Mitä on rakkaus?

6 kommenttia:

  1. Siitä tulee mukava olo, kun polttopuuvarasto on täynnä. Tilasin klapeja jo ajat sitten, ei vaan ole tullut. Lieneekö toimittaja unohtanut koko tilauksen.

    VastaaPoista
  2. Jej, ison urakan oletkin saanut klapien suhteen tehtyä! Ajattele, nyt ei tartte kolmeen talveen miettiä ;) Käytätkö nenäkannua? Se vois auttaa tukkoisuuteen. Suosittelen! Voimia!

    VastaaPoista
  3. Ikäkriisit on hedelmällisiä:) Minusta tuli ensimmäistä kertaa elämässäni täti kuukausi sitten (ja lapsen äiti on vain viisi vuotta minua nuorempi) Toisaalta viimeinenkin kuudesta kummilapsestani muutti juuri kotoa omilleen..ja lapsista sen ajan kulun oikeastaan parhaiten hoksaa.

    Tukkoisuudesta sanoisin, että älä turhaan vielä murehdi pahinta. Savu ja kostea viileyskin saattaa tuon aiheuttaa- varsinkin fibromyalgikolla.

    VastaaPoista
  4. Jos sulla ei oo vielä nenäkannua ja haluat sellaista kokeilla, saat multa. Täällä kun sekä mummu että täti ei kykene sitä käyttämään :)

    VastaaPoista
  5. En ole kovin innostunut nenäkannuista, kun nenä aukeaa ihan perinteisillä konsteilla. Kaikenlaista fibro teettääkin, jos nenän tukkoisuuttakin.

    VastaaPoista
  6. Se kuulemma teettää nimenomaan KAIKENLAISTA, siis hyvin monenlaisia oireita, joista yleislääkärit eivät valttämättä tiedä kovin paljoa.

    VastaaPoista