perjantai 8. lokakuuta 2010

kipu

Remontti on sisällä edennyt. Kaikki listat ovat paikoillaan, osa maalaamista vaille. Monenlaista maalaamista sisällä on vielä tiedossa. Teen kun jaksan ja huvittaa. Siivosin huushollin ja laitoin matot lattioille. Verhot saan kun maalaan tangot vielä kerran. Kuistin siivoaminen saa vielä odottaa, samoin pihan.

Olen väsynyt. Annan itselleni aikaa lepoon enkä jatka remonttia tai tavaroiden järjestelemistä ennen kuin olen kunnolla levännyt. Syyskuun alusta saakka elämä on ollut juoksemista paikasta toiseen. Menen maanantaina viimeiselle jaksolle kouluttajakoulutukseen ja kun pääsen sieltä keskiviikkona kotiin, olen muutaman viikon jouten. Kalenterissakaan ei onneksi ole kuin tyhjää.

Hullun lailla kutominen on saanut niskani ja hartiani jämähtämään niin, että joudun pakosta pitämään taukoa. Aion tänään katsoa paikalliselta Tokmannilta piikkimattoa, jos sillä saisin apua särkyyn. Täytyykin olla niin typerä, ettei voi uskoa ensimmäisiä merkkejä lihasten jämähtämisestä. Nyt sitten taistelen kivun kanssa oman typeryyteni vuoksi.

1 kommentti: