torstai 29. huhtikuuta 2010

pora

Olen sopinut putkimiehen ja sähkömiehen tulon. Tilasin uudet lattialistat, jotka valmistuvat parin viikon päästä. Keittiökaapistot on myös tilattu. Otan koivuiset ovet ja työtason.

Tänään kävin ostamassa monenlaisia tavaroita. Ostin mm. itselleni akkuporakoneen. Se on vempele, jota olisin tarvinnut jo kauan sitten. Aikoinaan kun erosin, mies vei mukanaan kaikki työkalut. Kun tarvitsin ruuvimeisseleitä, menin Talousmarkkaan ja kysyin joltain asiakkaalta, mitkä olisivat hyviä. Muistan kuinka olin ylpeä, kun ostin oman työkalupakin. Nyt on samanlainen olo porakoneen kanssa. Jo huomenna tarvitsen sitä, kun irroitan listoja lattian hiomista varten. Keittiön alakaapit pitää purkaa ja yläkaapeista on irroitettava ovet. Yläkerrassa on myös kaksi purkamista odottavaa kaappia.

2 kommenttia:

  1. Ihailusta mykkyrällä kuvittelen täällä sinut pärrästämässä tuolla akkuporakoneella. Häpeäkseni joudun myöntämään, että itse pelkään kaikkia äänekkäitä työkaluja ;-D

    VastaaPoista
  2. Tuo on hyvä merkki, haluaisin itsekin tuollaisen, on vain tavallinen porakone, siis johdolla. Olen aina tykännyt työkaluista :).

    VastaaPoista