keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

maalaus 1

Kaksi päivää on mennyt kaikenlaisia asioita juostessa. Aamulla meni tunti maalikaupassa sopivia maaleja valitessa. Päädyin Uula-tuotteen maaleihin, koska ne ovat laadukkaita ja ekologisesti valmistettuja.

Kiskoin irti listoja. Pesin keittiön katon ja sain maalattua sen ensimmäisen kerran. Monet ovat sanoneet, että katon maalaaminen on raskasta. Minusta se on kuitenkin kevyttä työtä verrattuna kaakeleiden irrottamiseen. Kun olen maalannut n. 50 neliötä kattoa kolmeen kertaan, saatan olla toista mieltä. Luulen että oikea olkapääni ei tykkää työasennosta. Siihen on muutaman kuukauden aikana laitettu kaksi kortisonipiikkiä. Tänään tuli selväksi, että on syytä käyttää työhanskoja ihon hyvinvointia ajatellen.

"Keittiömies" kävi mittaamassa kaapistot. Vanhat kaapinovet ovat samanlaiset kuin nykyisessä asunnossani. Haluan tilalle koivuiset puuovet. Työpöydän alle haluan isot laatikot kaappien sijaan. Pöytätaso tulee olemaan kirsikkapuuta, joka vahataan Osmocolorilla. Vaatekaapit tulevat yläkertaan ja ne tilaan samasta firmasta.

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että olet jaksanut. On varmasti upea hetki katsella sitä kattoakin sitten, kun sen on saanut valmiiksi IHAN ITSE :)

    VastaaPoista
  2. Odotan täällä malttamattomana tuloksia! Kyllä sussa ainakin energiaa löytyy :)

    t.joulutar

    VastaaPoista