keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

huh hah hei

Enpä huomannut, eikä kukaan muukaan, että ennen kaupan tekoa kannattaa tutkituttaa juomaveden laatu, varsinkin jos vesi tulee porakaivosta. Ja varsinkin jos talon pihapiirissä on kaksi hevosta paskonut kolme vuotta. Nyt jännitän huomiseen vesinäytteen tulosta. Tällaista jännitystä en olisi halunnut.

3 kommenttia:

 1. Voe tokkiinsa. Pidän peukkuja. Meillä oli edellisessä kodissa kunnan vesi, vaikka pihassa olikin erinomainen kaivo, johon pulppusi lähteestä vesi. Käytettiin sitä sitten puutarhan kasteluun. Kuivina aikoina kaivoveden varassa eläville voi kyllä tulla ongelmia..

  VastaaPoista
 2. Kaivoveden varassa mekin ollaan. Tosin ei olla vielä sitä juotu. Kotoa tuotiin aikaisemmin juomavasi ja kaivovettä käytettiin lähinnä saunomiseen ja tiskaamiseen. Onneksi paikallisista S- ja K-kaupoista saa ottaa ilmatteeksi kanisteriin juomavettä, jos tarvii. Yhen lasillisen olen maistanut meidän kaivovettäkin. Hyvää oli, ei haise enkä tullut ripulille. Pitää meidänkin se nyt testata, kun muutetaan sinne vakituiseen asumaan. Toivottavasti oma testisi näyttää hyvää tulosta. Porakaivo onneksi ottaa vetensä vähän syvemmältä. Meillä on matala rengaskaivo, joka kuivuu helposti kuivina kesinä.

  VastaaPoista
 3. En tiedä millainen tuo kaivo on, pora-vai rengaskaivo.

  Eilen olin vain tavattoman kiukkuinen. Nyt on ahdistunut olo. Tänään klo 15 selviää, onko vedessä bakteereita.

  VastaaPoista