perjantai 9. huhtikuuta 2010

kaupat

Tein tänään asuntokaupat talosta mäjentöppäreellä. (Suomeksi mäjentöppäre tarkoittaa mäennyppylää.) Pari päivää olen ollut ihan täpinöissä asian johdosta. Kun päivällä ajelin uudelle kotipaikkakunnalleni kauppoja tekemään, tajusin että talon ostaminen on iso asia kenen tahansa elämässä.

Vesisade ei tehnyt oikeutta uuden kotini pihamaalle enkä viitsinyt kuvata mitään. Kävin myyjän kanssa läpi asioita talossa. Nyt kun se oli tyhjä, kaikki sotkut ja huonosti tehnyt remontit (jotka kyllä noteerasin esittelyssäkin) pistivät silmään. Maali ja skrapa tekevät ihmeitä. Paljon on tekemistä tiedossa, mutta onneksi minulla ei ole mikään kiire. Välttämättömimmän remontin kerkeää kyllä tehdä puolentoista kuukauden aikana.

Pihalla ei ollut yhtään kukkapenkkiä. Tiedän että siellä on joskus ollut. Mieleistä hommaa on tiedossa. Aion viedä nykyisestä pihasta mahdollisimman paljon kukkia mennessäni. Maasta tunkee jo esiin tulppaanien varsia. Keksin että otan tulppaanit mukaani, kun ne ovat kukkineet. Tulevien vuosien ilo on saada kasvattaa perennoja ja muuta alusta saakka.

Ensi viikolla alkaa kylppärin laatoituksen purkaminen sekä takan kunnostaminen. Olen jo selvittänyt mistä saan edullisimmin lautaa, maaleja ja kaakelit. Uudet keittökaappien ovetkin olen valinnut. Ja uusi hella ja astianpesukone odottavat noutamista.

4 kommenttia:

 1. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  Ihan hurjan paljon onnea
  uuteen kotiin. =)

  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
 2. Paljon on puuhaa sinulla tiedossa, mutta mukavaa sellaista. Onnea vielä kerran uuteen kotiin :-D.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti. Onnea tarvitaan paljon.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa aloittaa tämän blogin seuraaminen!
  -SatuSanna

  VastaaPoista