tiistai 3. toukokuuta 2011

rastahuone


Yläkerrassa on rastahuone. Edellinen asukas on maalannut sen. Mitähän on ollut mielessä, kun on tuollaiset värit valinnut. Koska joudun takan purkamisen tieltä väistymään joksikin aikaa yläkertaan, maalaan huoneen, koska nuo värit ahdistavat minua sen verran, etten pysty olemaan huoneessa. Eilen sain katon maalattua, tänään olisi ollut vuorossa seinät, mutta selkä teki tenän. Kesken tavallisten aamutoimien tuli karsea selkäkipu oikealle ristiselkään ja lonkkaan niin, ettei kävelemisestä meinannut tulla mitään. Maalaaminen piti jättää tältä päivältä. Jospa selkä olisi huomenna paremmassa kunnossa, että saisi homman alkuun.

7 kommenttia:

  1. On kyllä aika erikoiset värit. Toivottavasti selkä paranee pian!

    VastaaPoista
  2. Jestas, mitkä värit! Ahdistus minullakin tuolla pukkaisi.

    Kokeilen muuten ensimmäistä kertaa tänään fibromyalgiakipuihini lääkettä, joka ainakin näin ensivaikutelman perusteella tuntuu lupaavalta. Sen nimi on Gatapentin Aktavis.

    VastaaPoista
  3. Aivan uskomatonta, mutta en muistanut, millaiset seinät ovat. Kun muuten oli viihtyisää, olin onnistunut sulkemaan silmäni seinien ...miten sen sanoisi...räikeydeltä.
    Liisa
    PS. valkoinen saattaa kyllä raikastaa..

    VastaaPoista
  4. Jeps, tosiaan on sellainen rastameininki. Samanlainen katto, kun meidän talon yläkerran huoneissa ;D

    VastaaPoista
  5. *Köh* juu aikas erikoin on ollu maku edellisel maalaril...Paree tulee ku maalaat, kuhan kramppi hellittää. Kannattasko kokeilla jotain lihasrelaksanttia. Vaikka NORFLEX, saa reseptil.

    VastaaPoista
  6. Selkä on ollut tänään parempi. Oon maalannut seinät ja tehnyt pöllihommia.

    Millan. Kiitos tiedosta. Pistän nimen muistiin. Haluan kuulla lisää kokemuksia lääkkeestä. Mistä sait lääkkeen, kun tietääkseni fibroon ei ole lääkettä.

    VastaaPoista
  7. Huh, minkähänlaisia unia tuolla näkisi?
    Hyvä että selkä on jo parempi.

    VastaaPoista