keskiviikko 11. toukokuuta 2011

huomioita 1

  • Mäjentöppäre tuntuu erittäin turvalliselta asuinpaikalta, kun poliisiauto näyttää kulkevan ohitseni useampia kertoja päivän aikana. (Voi olla mahdollista, että ne tarkkailevat minua.)
  • Olen vuosikausia haaveillut tv:stä sängyn päädyssä. Nyt se on siellä. Sängyssä ei saa kunnon asentoa tv:n katseluun vaan joutuu olemaan niska klinkussa. 
  • Uimapuku on käytännöllinen vaate uuninpurkuhommissa - ei tarvitse hikoilla epämiellyttävässä suojahaalarissa ja se on helppo pestä, itsensä joutuu joka tapauksessa pesemään.  Suojapuku säästyy muita hommia varten, joita ei nyt juuri tule mieleen.
  • Kovia ääniä pelkäävä koira kannattaa pitää pihalla kiinni, ettei se päätä lähteä matkalle esim. Helsinkiin. Varsinkin jos äänet tulevat koiran kodista. 

4 kommenttia:

  1. :)) Toivottavasti koira ei ehtinyt kauas...Mieleeni nousi väistämättä kuva sinusta juoksemassa uimapuku päällä, sangen tuhruisena sen perässä.

    VastaaPoista
  2. TV:n voi asentaa seinätelineeseen kaltevaan asentoon lähelle katonrajaa. Silloin voi katsella pitkällään yläviistoon.

    VastaaPoista
  3. Millan. En tiedä missä oli. Ystävällinen nuoripari toi koiran kotiin. Heillä oli kuulemma myös borderterrieri.

    Sananjalka. Tv on nyt tilapäisesti evakossa yläkerrassa, joten tyydyn katselemaan sitä edelleen niska klinkussa.

    VastaaPoista
  4. =DD
    Mitäpä tähän lisäämään.
    Piste.
    =DD

    VastaaPoista