tiistai 16. elokuuta 2011

töitä


Kaksi tuollaista kasaa olisi vielä jäljellä. Takimmainen on suurempi kuin tämä edessä oleva. Piti tänään aloittaa, mutta tulikin vesisade. Sitä ennen kerkesin onneksi leikata nurmikon. Peräläinen nimittäin tuli taannoin mukanaan uusi ruohonleikkuri, josta olin aiemmin lukenut Harrastelijat harjulla -blogista. Nurmikon leikkuu muuttui voimainkoetuksesta huomattavasti miellyttävämmäksi. Ei se silti vieläkään mielipuuhiani ole.

3 kommenttia:

  1. Seon makuasia, sano koira ku persettää nuoli. Mä tykkään ruohonleikkuust, ja puitten tekemisest, ja aijjan leikkuust, ja rakentelust..... Helpompaa ois kirjottaa mist en tykkää: Maalaamiin ja pyykkien silittämine. Ekaa teen pitkin hampain, mut tokaa mua ei saa kukaa koskaa millokaa tekeen. Täysin järjenvastast hommaa, silittämiin o.

    VastaaPoista
  2. Mulla taitaa olla pidempi lista niitä, mistä en pidä. Valitettavasti kaikenlaista omakotitalossa yksinasujan pitää tehdä - tai miten niin valitettavasti.

    VastaaPoista
  3. Nurmikon leikkuu todellakin jakaa mielipiteitä. Meillä mies ei pidä siitä hommasta eikä myöskään lumien kolaamisesta... Sai kuulema lapsena niistä kiintiönsä täyteen. =)

    Mie en kai sitten vielä ole kiintiötäni täyttänyt. Mutta meidän loput pöllit ovat miulle suuria. Niitä en saa pilkotuksi. Vielä niitä on kasa odottelemassa...

    VastaaPoista