perjantai 17. kesäkuuta 2011

pako

Ostin Hesan reissulla muutaman kirjan, jotka sujautin omille paikoilleen kirjahyllyyn ja meinasin jo unohtaa ne sinne. Sateinen, yksinäinen viikonloppu on mitä mainioin tilaisuus käyttää lukemiseen. Kukaan ei häiritse eikä tarvitse tehdä mitään. Pakenen kirjan maailmaan. Löysin jo sopivankin.

Tällä viikolla olen ihmetellyt minua vaivaavaa kamalaa väsymystä. Kuuluuko tällainen todellakin fibroon? Tämäkin päivä on mennyt väsymyksen kanssa taistellessa. Työt odottavat tekijää, mutta en yksinkertaisesti jaksa. Ja niin on kierre valmis.

5 kommenttia:

  1. Kyllä se kuule fibroon taitaa kuuulua. Ainakin minulla tämä jatkuva uupumus on vieläkin kiusallisempi oire kuin kivut, jotka myös ovat kohtalaisen ...hmm..tuntuvat.

    Viihtyisää viikonloppua hyvän kirjan parissa :)

    VastaaPoista
  2. Voi johtua toki fibrostakin, mutta mietipä myös sitä urakkaa, minkä olet reilun kuukauden aikana tehnyt. Kyllä sekin jo väsyttää!

    VastaaPoista
  3. Lepoa, lepoa, lepoa. Kaiken keskellä pitää "levätä oikein urakalla", ennen kuin se auttaa. Toivottavasti kirjat ovat hyviä! Lukeminen on ihanaa! :)

    VastaaPoista
  4. Millan. Kyllä mullekin toi uupumus tuntuu olevan raskaampi asia kuin kivut. Ne vaan viiltää tuolla taustalla.

    Leiritäti. Oon kyllä puskenut töitä kamalasti, enkä aina tajua oman jaksamiseni rajoja.

    Norppa. Niinhän sitä pitäisi levätä. Tänään ei satanutkaan, joten en lukenut vaan käytin ajan tosi hyödyttämään ahdistukseen.

    VastaaPoista
  5. juu, fibrolta kuulostaa. sellainen väsymys iskee joskus odottamatta ihan puskasta. ja sen kanssa painiminen on raskasta. kivutkin tuntuvat silloin suuremmilta - ja varmaan ovatkin, kun jokainen hermo kiristelee omaan suuntaansa.

    malttaisit hetken levähtää.

    VastaaPoista